Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Παρουσία του Περιφερειάρχου Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη πραγματοποιήθηκε το εσπέρας της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου από τον Σεβασμ. Μητροπολίτη κ. Γεράσιμο η τελετή της κοπής της αγιοβασιλόπιτας του Κέντρου Φροντίδος Ηλικιωμένων «Η Μεγάλη Παναγία» στην περιοχή Αγία Παρασκευή Λατσίδας Μεραμβέλλου.

    

Ο σεβαστός Ποιμενάρχης ευχήθηκε στον Διευθυντή και το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Ιδρύματος μια καλή κι ευλογημένη νέα χρονιά γεμάτη υγεία, καρποφορία, έργα αγαθά, ειρήνη και αγάπη και επεσήμανε ότι η Ιερά Μητρόπολη καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την διατήρησή του σε ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και φροντίδος για τους φιλοξενούμενους.

     

Εξέφρασε δε τις ευχαριστίες του προς την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Αγίου Νικολάου, τους δωρητές της Μονάδος, αλλά και όλους όσοι προσήλθαν στην όμορφη αυτή τελετή που απετέλεσε ευκαιρία και αφορμή συνάντησης σε αυτή την αγκαλιά της Ιεράς Μητροπόλεως προς την τρίτη ηλικία. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας διότι η χρηματοδότηση και η συμβολή της στην υλοποίηση του οραματικού αυτού έργου του μακαριστού Αρχιερέως κυρού Νεκταρίου ήταν καθοριστική.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μαρία Μυλωνάκη οι Αντιδήμαρχοι κ. Χαρίλαος Αλεξάκης, Θωμάς Χαριτάκης και Κωνσταντίνος Καστελλιανάκης εκ προσώπου του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντωνίου Ζερβού, ο Αντιδήμαρχος Νεαπόλεως κ. Κίμωνας Χουρδάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου Πύραρχος κ. Μιχαήλ Βασιλάκης.

              

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς κρητικούς σκοπούς από το συγκρότημα του κ. Νικολάου Λαυρεντάκη.